Η ιστοσελίδα ήταν και παραμένει το πιο δυνατό εργαλείο προβολής μιας σύγχρονης επιχείρησης. Σε αντίθεση με άλλα μέσα (facebook / instagram) είναι η ολοκληρωμένη και διαρκής παρουσία της στο διαδίκτυο: οι υπηρεσίες ή τα προϊόντα της, η φιλοσοφία της, τα νέα της και η επικοινωνία με το αγοραστικό κοινό είναι συγκεντρωμένα σε έναν διαδραστικό χώρο που μπορούν να τον δουν όλοι, ακόμη και αυτοί που δεν συμμετέχουν στα social media. Με άλλα λόγια, είναι μια ολοκληρωμένη ψηφιακή βιτρίνα και απευθύνεται σε όλο τον κόσμο ! Με το σύστημα Webgo θα αποκτήσετε και ιστοσελίδα, και αποτελεσματική προώθηση με πολύ χαμηλό κόστος ! Ξεκινώντας από την κατασκευή της ιστοσελίδας σας θα δημιουργήσουμε ένα αποτελεσματικό σύστημα προώθησης και προβολής, με την σωστή και συνδυασμένη χρήση των social media και των δικών μας ψηφιακών εφαρμογών. Έτσι θα δώσουμε στην επιχείρησή σας ένα πανίσχυρο εργαλείο πωλήσεων και επικοινωνίας με παλιούς αλλά και νέους, εν δυνάμει πελάτες.
τι είναι και πώς το πετυχαίνουμε…!
Η σελίδα σας θα είναι τύπου microsite ή αλλιώς scroll page. Μια τέτοια σελίδα είναι και αυτή που βρίσκεστε τώρα. Είναι ο σύγχρονος τρόπος κατασκευής και συμβατός με όλες τις συσκευές. Πλοηγούμαστε από πάνω προς τα κάτω και περιέχει όλα όσα χρειάζεστε: επωνυμία / είδος / υπηρεσίες ή προϊόντα, θέση google map / επικοινωνία και συνδέσεις link με τις άλλες ψηφιακές σας εφαρμογές (π.χ. social media). Με δυνατότητα επέκτασης και σε άλλες παροχές, πέρα από αυτές της βασικής έκδοσης όπως, η χρήση multimedia εφορμογών, ηλεκτρονικά flyers, τιμοκατάλογοι, menu, φόρμα ενδιαφέροντος, chat room κλπ ή με δυνατότητα αναβάθμισης σε επιπλέον σελίδες.
Κάποιες από τις επιχειρήσεις που εμπιστεύθηκαν το Webgo και ήδη "μετράνε" θετικά αποτελέσματα σε επισκέψεις, αναγνωρισιμότητα και πωλήσεις ! Επιλέξτε τις και δείτε τί μπορούμε να κάνουμε και για εσάς !
House  Despina Your holiday house in Halkidiki Studios & Apartments in Sarti HONEY   COSMETICS   GIFTS
Σχεδιάζουμε & κατασκευάζουμε τη σελίδα σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας
Φιλοξενούμε την σελίδα σας χωρίς κατοχυρώσεις ονόματος και δέσμευση χώρου, δωρεάν, για έναν χρόνο!
Επενδύστε στο Webgo. Κερδίζετε πολλά και κοστίζει ελάχιστα !
6976 554 985 protasi.gr facebook.com/ProtasiAdv contact@protasi.gr
Κάντε την σωστή κίνηση και βγείτε κερδισμένοι !
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω messenger ή με e-mail και θα κάνουμε μαζί την αρχή για την επιτυχημένη & κερδοφόρα παρουσία σας στο internet !
Με το Webgo σας δίνουμε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τη διαδικασία, τους περιoρισμούς και το κόστος κατοχύρωσης ονόματος και φιλοξενίας: Προαιρετικά*, η σελίδα σας φιλοξενείται στον server μας και η διεύθυνσή της θα έχει τη μορφή: www.η επωνυμία σας.protasi.gr απαλλάσσοντάς σας από δεσμεύσεις με εταιρίες φιλοξενίας, επιπλέον κόστος, αλλαγή ονομασίας του site σε περίπτωση ίδιου τίτλου με άλλη επιχείρηση κλπ. Με το Webgo η φιλοξενία του site σας δεν θα κοστίσει καθόλου για τον πρώτο χρόνο, ελάχιστα για τους επόμενους και θα διαρκεί για όσο θέλετε. *Από την αρχή ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή, έχετε την επιλογή να μεταφέρουμε τη σελίδα σας σε πάροχο φιλοξενίας της επιλογής σας (με τις δεσμεύσεις και το κόστος που απαιτεί ο πάροχός σας).
Προωθούμε την σελίδα & την επιχείρησή σας μέσω των social media και των ψηφιακών μας εφαρμογών, δωρεάν !
Η δημιουργία του site σας είναι το πρώτο βήμα. Κάποιοι πρέπει να το δουν αλλά κυρίως, μέσα από αυτό να μάθουν για εσάς. Σας φαίνετε δύσκολο; Αφήστε το σε εμάς ! Στην PROTASI ξέρουμε το σωστό συνδυασμό για να προωθήσουμε μεθοδικά το site και την επιχείρησή σας από τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα (Google, Viber, emails), τα social media (Facebook) και τις ψηφιακές πλατφόρμες της PROTASI που ήδη δημιουργούμε. Αυτά, και ακόμη περισσότερα που θα αξιοποιήσουμε στο μέλλον, θα διευρύνουν θεαματικά το αγοραστικό σας κοινό και θα σας φέρει αυτό που θέλουμε: αναγνωρισιμότητα και κέρδη!
από 120 €
Με το
Ανεβάζουμε την επιχείρησή σας ψηλά και αυξάνουμε τους πελάτες σας !
+ +
Συμβατότητα με όλες τις συσκευές
Ανανεώσιμο και επεκτάσιμο
Διαδραστικό και πολύγλωσσο
Αξιόπιστη φιλοξενία με χαμηλό κόστος
Χωρίς δεσμεύσεις παραμονής
Οικονομικό σε κάθε σας επιλογή
Άμεση τεχνική υποστήριξη
Προωθητικές ενέργειες
Διασύνδεση ψηφιακών εφαρμογών
Αποκτήστε ιστοσελίδα και αποτελεσματική ψηφιακή προώθηση με χαμηλό κόστος !