Προωθούμε την σελίδα & την επιχείρησή σας μέσω των social media και των ψηφιακών μας εφαρμογών για έναν ολόκληρο χρόνο !
Η ιστοσελίδα (website) ήταν και παραμένει το πιο δυνατό εργαλείο προβολής για μια σύγχρονη επιχείρηση. Σε αντίθεση με άλλα μέσα (facebook / instagram) είναι η συνολική και διαρκής παρουσία σας στο διαδίκτυο: οι υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας, η φιλοσοφία σας, τα νέα σας και η επικοινωνία με το αγοραστικό σας κοινό είναι πάντα εδώ και συγκεντρωμένα σε έναν διαδραστικό χώρο που μπορούν αν τον δουν όλοι, ακόμη και αυτοί που δεν συμμετέχουν στα social media. Το Webgo είναι ο οικονομικότερος τρόπος που σας προτείνουμε για να αποκτήσετε: - μια ολοκληρωμένη ιστοσελίδα, - τη φιλοξενία της και - αποτελεσματική ψηφιακή προβολή για την επιχείρησή σας ! Ξεκινώντας από την κατασκευή της ιστοσελίδας σας θα δημιουργήσουμε ένα αποτελεσματικό σύστημα προώθησης και προβολής, με την σωστή και συνδυασμένη χρήση των social media (facebook, Google κλπ) και τις δικές μας ψηφιακές εφαρμογές (facebook, PROTASEIS κλπ). Έτσι θα δώσουμε στην επιχείρησή σας ένα πανίσχυρο εργαλείο πωλήσεων και επικοινωνίας με παλιούς αλλά και νέους, εν δυνάμει πελάτες.
Σε συνεργασία μαζί σας, κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας που εικαστικά θα ανταποκρίνεται πλήρως στο είδος της, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της.
Η σελίδα σας θα είναι τύπου microsite ή αλλιώς scroll page. Μια τέτοια σελίδα βλέπετε δίπλα στο παράδειγμά μας. Είναι μια και μόνη σελίδα στην οποία πλοηγούμαστε από πάνω προς τα κάτω και αντίστροφα, και όπου όλα έχουν μια λογική ροή πληροφοριών: επωνυμία / είδος / υπηρεσίες ή προϊόντα / θέση google map / επικοινωνία και συνδέσεις link με τις άλλες ψηφιακές σας εφαρμογές (π.χ. social media) ικανοποιώντας τις βασικές αλλά ολοκληρωμένες απαιτήσεις της διαδικτυακής σας παρουσίας.
Μπορούμε και περισσότερα ! Η σελίδα σας - αν και όποτε το κρίνετε αναγκαίο - θα είναι επεκτάσιμη και σε άλλες παροχές, πέρα από αυτές της βασικής έκδοσης π.χ. χρήση multimedia εφορμογών, ηλεκτρονικά flyers, τιμοκατάλογοι, menu, φόρμα ενδιαφέροντος, chat room κλπ, ή με δυνατότητα αναβάθμισης σε επιπλέον σελίδες.
Θα μπορούν να τη δουν όλοι ! Από την πρώτη στιγμή η ιστοσελίδα σας θα είναι κατασκευασμένη ώστε να είναι συμβατή με όλες τις οθόνες: ηλεκτρονικού υπολογιστή, tablet & smart phones με μια απλή περιστροφή της συσκευής σας !
1
Κάποιες από τις επιχειρήσεις που εμπιστεύθηκαν το Webgo και ήδη "μετράνε" θετικά αποτελέσματα σε επισκέψεις, αναγνωρισιμότητα και πωλήσεις ! Επιλέξτε τις και δείτε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς με το Webgo !
HOTSYSTEMS car audio & alarm systems House  Despina Your holiday house in Halkidiki Studios & Apartments in Sarti HONEY   COSMETICS   GIFTS
2
Με το Webgo σας δίνουμε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τη διαδικασία, τους περιoρισμούς και το κόστος κατοχύρωσης ονόματος και φιλοξενίας: Προαιρετικά*, η σελίδα σας φιλοξενείται στον server μας και η διεύθυνσή της θα έχει τη μορφή: www.η επωνυμία σας.protasi.gr απαλλάσσοντάς σας από δεσμεύσεις με εταιρίες φιλοξενίας, επιπλέον κόστος, αλλαγή ονομασίας του site σε περίπτωση ίδιου τίτλου με άλλη επιχείρηση κλπ. Με το Webgo η φιλοξενία του site σας δεν θα κοστίσει καθόλου για τον πρώτο χρόνο, ελάχιστα για τους επόμενους και θα διαρκεί για όσο θέλετε. *Εναλλακτικά, μπορούμε να μεταφέρουμε τη σελίδα σας σε πάροχο φιλοξενίας της επιλογής σας (με τις δεσμεύσεις και το κόστος που απαιτεί ο πάροχός σας).
Σχεδιάζουμε & κατασκευάζουμε τη σελίδα σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας
Η δημιουργία του site σας είναι το πρώτο βήμα. Κάποιοι πρέπει να το δουν αλλά κυρίως, μέσα από αυτό να μάθουν για εσάς. Σας φαίνετε δύσκολο; Αφήστε το σε εμάς ! Στην PROTASI ξέρουμε το σωστό συνδυασμό για να προωθήσουμε μεθοδικά το site και την επιχείρησή σας από τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα (Google, emails), τα social media (facebook, instagram) και τις ψηφιακές πλατφόρμες της PROTASI που ήδη δημιουργούμε και αναπτύσουμε (protaseis στο facebook & Web protaseis στο διαδίκτυο). Αυτά, και ακόμη περισσότερα που θα αξιοποιήσουμε στο μέλλον, θα διευρύνουν θεαματικά το αγοραστικό σας κοινό και θα σας φέρει αυτό που θέλουμε: αναγνωρισιμότητα και κέρδη!
Φιλοξενούμε την σελίδα σας στο δικό μας server χωρίς κατοχυρώσεις ονόματος (domain name) και δέσμευση χώρου (web hosting)
3
Επενδύστε στο Webgo. Κερδίζετε πολλά και κοστίζει ελάχιστα ! Επιλέξτε το πρόγραμμα που σας συμφέρει
300 €
*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό επιχειρήσεων
Η ένταξή σας στο Webgo κοστίζει μόνο 90 € και σε αυτό το ποσό περιλαμβάνονται: 1. Ο σχεδιασμός και η κατασκευή της βασικής έκδοσης της ιστοσελίδας σας σε μια γλώσσα ! > Λογότυπο / επωνυμία > Κείμενο γνωριμίας με την επιχείρηση σας > Παρουσίαση της γκάμας των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας με κείμενο & φωτογραφίες ή video > Τοποθεσία της επιχείρησής σας με τη χρήση των ψηφιακών χαρτών της Google > Τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας (τηλέφωνο, email) με άμεση διάδραση και ανακατευθύνσεις (links) με τις ψηφιακές πλατφόρμες που έχετε (facebook, instagram κλπ). - Επιπλέον παροχές, πρόσθετες σελίδες και ανανέωση του περιεχομένου μετά την κατασκευή, κοστολογούνται επιπλέον. - Η κατασκευή με περισσότερες από μια γλώσσες χρεώνεται με 60 € / γλώσσα - Η ανάθεση φωτογράφισης ή η βιντεολήψης στην PROTASI, χρεώνεται επιπλέον και κατά περίπτωση 2. Η ψηφιακή προώθηση της επιχείρησής σας για έναν χρόνο ! Η ιστοσελίδα και η επιχείρησή σας εντάσσονται αυτομάτως, για έναν χρόνο - και χωρίς επιπλέον κόστος - στο σύστημα προβολής & προώθησης Webgo της PROTASI: στα social media στα οποία συμμετέχει, στις ψηφιακές διαδικτυακές πλατφόρμες facebook , protaseis (facebook), στις εφαρμογές της Google, στην εφαρμογή Web Protaseis που ολοκληρώνουμε σύντομα και το σύστημα ενημέρωσης των μελών του Webgo με emails. 3. Η φιλοξενία της ιστοσελίδας σας στον server της PROTASI για έναν χρόνο ! Από την πρώτη στιγμή έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανεξάρτητο πάροχο φιλοξενίας (με επιπλέον το κόστος που θα απαιτήσει ο πάροχός σας).
Μετά τη λήξη του πρώτου χρόνου, μπορείτε: α) να αποχωρήσετε πλήρως από το Webgo κρατώντας το site σας χωρίς καμία δέσμευση ή επιβάρυνση εκ μέρους μας β) να παραμείνετε στο Webgo επιλέγοντας το πρόγραμμα προβολής που σας συμφέρει
Webgo Plus: Συνεχίζετε να απολαμβάνετε τις προωθητικές μας υπηρεσίες μέσα από τα social media, τις ψηφιακές πλατφόρμες της PROTASI και τη φιλοξενία σας στον server μας, με ετήσιο κόστος 80 € και για όσα χρόνια θέλετε και με ετήσια ανανέωση. Webgo Stay: Επιλέγετε μόνο τη φιλοξενία της σελίδας σας στον server μας (χωρίς τις προωθητικές μας υπηρεσίες και την συμμετοχή σας στις ψηφιακές μας πλατφόρμες) με ετήσια ανανέωση και κόστος 15 € / χρόνο, έχοντας τη δυνατότητα να επανενταχθείτε στο πρόγραμμα webgo Plus όποτε το θελήσετε.
6976 554 985 protasi.gr facebook.com/ProtasiAdv contact@protasi.gr
Κάντε την σωστή κίνηση και βγείτε κερδισμένοι σε έναν πολύπλοκο αλλά επικερδή ψηφιακό κόσμο!
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα κάνουμε μαζί την αρχή για την επιτυχημένη & κερδοφόρα παρουσία σας στο internet !
Δώστε ώθηση στην επιχείρησή σας με το
Δίνουμε στην επιχείρησή σας αυτό που της λείπει:
Ένα πανίσχυρο και επικερδές σύστημα ψηφιακής προβολής !
Ευελιξία παραμονής με 2 προγράμματα Webgo ! Επιλέξτε αυτό που χρειάζεστε !