2
Η ιστοσελίδα (website) είναι και παραμένει το πιο δυνατό εργαλείο για μια σύγχρονη επιχείρηση. Σε αντίθεση με άλλα μέσα (facebook / instagram) είναι η συνολική σας παρουσία στο διαδίκτυο: οι υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας, η φιλοσοφία σας, τα νέα σας και η επικοινωνία με το αγοραστικό σας κοινό. Η συνδυασμένη χρήση της με τα social media (facebook, instagram κλπ) καθιστά την ιστοσελίδα ένα πανίσχυρο μέσο πωλήσεων και επικοινωνίας με παλιούς αλλά και νέους εν δυνάμει πελάτες. Με το webgο έχετε τη ψηφιακή σας βιτρίνα για να πουλάτε σε όλο τον κόσμο !
Είναι ο οικονομικότερος τρόπος που σας προτείνουμε για να αποκτήσετε μια ολοκληρωμένη ιστοσελίδα, τη φιλοξενία της και ταυτόχρονα αποτελεσματική ψηφιακή προβολή για την επιχείρησή σας ! To webgo της PROTASI δεν είναι απλώς η κατασκευή μιας ιστοσελίδας. Ξεκινώντας από αυτή δημιουργούμε ένα ολόκληρο σύστημα προώθησης και προβολής, ιδανικό για μικρές & μεσαίες επιχειρήσεις κάθε είδους, που είτε δεν έχουν ανάγκη από μια μεγάλη και πολύπλοκη ιστοσελίδα, είτε δεν θέλουν να ξοδέψουν μεγάλα ποσά. Στην PROTASI γνωρίζουμε καλά τη δύναμη του διαδικτύου και η ιστοσελίδα σας, σε συνδυασμό με τη διαδεδομένη πλέον χρήση των social media, γίνεται πανίσχυρη ακόμη και αν έχετε μια μικρή επιχείρηση. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε: η επιχείρηση σας - ανεξαρτήτως μεγέθους & είδους - να απευθυνθεί σε όλο τον κόσμο & να αυξήσετε άμεσα τις πωλήσεις σας !
Αρχικά και σε συνεργασία μαζί σας, κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας που εικαστικά θα ανταποκρίνεται πλήρως στο είδος της, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της. Στο σχεδιασμό της όλα παίζουν ρόλο: Θα προσμετρήσουμε αυτό που πουλάτε, το αγοραστικό σας κοινό και τι θέλετε να πετύχουμε. Τα σχέδια, τα χρώματα, η ροή πληροφοριών, τα κείμενα και οι φωτογραφίες θα στοχεύουν ακριβώς σε όλα τα παραπάνω.
Η σελίδα σας θα είναι τύπου microsite ή αλλιώς scroll page. Μια τέτοια σελίδα βλέπετε δίπλα στο παράδειγμά μας. Είναι μια και μόνη σελίδα - όπως και αυτή εδώ - στην οποία πλοηγούμαστε από πάνω προς τα κάτω ή αντίστροφα, και όπου όλα έχουν μια λογική ροή πληροφοριών: επωνυμία / είδος / υπηρεσίες ή προϊόντα / θέση google map / επικοινωνία και συνδέσεις link με τις άλλες ψηφιακές σας εφαρμογές (facebook / instagram) ικανοποιώντας τις βασικές αλλά ολοκληρωμένες απαιτήσεις της διαδικτυακής σας παρουσίας που θα είναι και μοναδική !
Μπορούμε και περισσότερα ! Η σελίδα σας - αν και όποτε το κρίνετε αναγκαίο - θα είναι επεκτάσιμη και σε άλλες παροχές, πέρα από αυτές της βασικής έκδοσης π.χ. χρήση multimedia εφορμογών, ηλεκτρονικά flyers, τιμοκατάλογοι, menu, φόρμα ενδιαφέροντος, chat room, επιπλέον περιοχές / κατηγορίες κλπ, ή με δυνατότητα αναβάθμισης π.χ επιπλέον σελίδες, e-shop κλπ με επί πλέον κόστος και για μία φορά.
Θα μπορούν να τη δουν όλοι ! Στη βασική έκδοση η ιστοσελίδα σας θα είναι κατασκευασμένη ώστε να είναι συμβατή με όλες τις οθόνες: ηλεκτρονικού υπολογιστή, tablet & smart phone με μια απλή περιστροφή της συσκευής σας !
Χωρίς δεσμεύσεις και κόστος κατοχύρωσης ονόματος και χώρου !
Ναι ! Το webgo σας δίνει τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τη διαδικασία, τους περιoρισμούς και το κόστος κατοχύρωσης ονόματος (domain name) και δέσμευσης χώρου: Προαιρετικά, η σελίδα σας φιλοξενείται στον server μας με το όνομα της επιχείρησής σας ως έχει, ή όπως θα τη θελήσετε και η διεύθυνσή της θα έχει τη μορφή: www.η επωνυμία σας.protasi.gr απαλλάσσοντάς σας από δεσμεύσεις με εταιρίες φιλοξενίας, κόστος, αλλαγή ονομασίας του site σε περίπτωση ίδιου τίτλου κλπ. Με το webgo η φιλοξενία του site σας που θα κατασκευάσουμε κοστίζει λίγο και διαρκεί για όσο θέλετε. Εναλλακτικά, μπορούμε να μεταφέρουμε τη σελίδα σας σε πάροχο φιλοξενίας της επιλογής σας (με τις αναγκαίες δεσμεύσεις / περιορισμούς και το αντίστοιχο κόστος), χωρίς επιπλέον κόστος για τη κατασκευή της σελίδας σας !
Πώς το πετυχαίνουμε…!
1. Η βασική έκδοση της ιστοσελίδας σας στο webgo κοστίζει μόνο 90 € (κατασκευή σε μία γλώσσα, προώθηση για ένα χρόνο & προαιρετική φιλοξενία) με όλα τα αναγκαία στοιχεία*: επωνυμία & λογότυπο / γνωριμία με την επιχείρηση σας / παρουσίαση της γκάμας των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας με κείμενο και φωτογραφίες / ειδικές προσφορές που θέλετε να γνωστοποιήσετε / τοποθεσία με τη χρήση χαρτών της Google / στοιχεία επικοινωνίας, αποστολή e-mail και ανακατευθύνσεις (links) με άλλες ψηφιακές πλατφόρμες που έχετε (facebook & instagram). Η προσφορά των 90 € ισχύει για περιορισμένο αριθμό επιχειρήσεων και τηρείται σειρά προτεραιότητας. 2. Η ιστοσελίδα και η επιχείρησή σας εντάσσονται αυτομάτως και χωρίς επιπλέον κόστος για ένα χρόνο στο σύστημα προβολής & προώθησης της PROTASI μέσα από τις ήδη υπάρχουσες ψηφιακές διαδικτυακές μας πλατφόρμες: facebook , protaseis και άλλες, που ήδη ετοιμάζουμε και για τις οποίες θα σας ενημερώνουμε κατά την διάρκεια της συνεργασίας μας.
Μετά τη λήξη του πρώτου χρόνου, αν θέλετε να συνεχίσετε, μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα webgo που χρειάζεστε: webgo Plus: Συνεχίζετε να απολαμβάνετε τις προωθητικές μας υπηρεσίες μέσα από τα social media και τις ψηφιακές πλατφόρμες της PROTASI και τη φιλοξενία σας στον server μας, όπως αναλυτικά αναφέρονται στο πρόγραμμα webgo, με ετήσιο κόστος 40 € και για όσα χρόνια θέλετε και με ανανέωση κάθε έτος. webgo Stay: Επιλέγετε μόνο τη φιλοξενία της σελίδας σας στον server μας με ετήσιο κόστος 10 € (χωρίς τις προωθη- τικές μας υπηρεσίες) έχοντας τη δυνατότητα να επανενταχθείτε στο πρόγραμμα (webgo Plus) όποτε το θελήσετε, με επιπλέον κόστος 30 € το χρόνο. Σημ: Από την πρώτη στιγμή έχετε τη δυνατότητα να μην φιλοξενηθείτε στον server μας, αλλά να επιλέξετε ανεξάρτητο πάροχο φιλοξενίας με επιπλέον το κόστος που απαιτεί ο πάροχός σας.
Επιλέξτε όποιο πρόγραμμα θέλετε… Το webgo σας παρέχει πολλά και κοστίζει ελάχιστα !
- Η ιστοσελίδα σας παραδίδεται σε ψηφιακό αρχείο της εφαρμογής που δημιουργήθηκε.
*Επιπλέον παροχές πέραν της βασικής έκδοσης και επέκταση σε επιπλέον σελίδες, χρεώνονται επιπλέον και κατά περίπτωση. - Η έκδοση πέραν της μίας γλώσσας επιβαρύνεται με 40 ευρώ / γλώσσα - Ο σχεδιασμός νέου λογοτύπου χρεώνεται επιπλέον βάσει του τιμοκαταλόγου της PROTASI. - Η φωτογράφηση ή βιντεολήψη από εμάς χρεώνεται επιπλέον και κατά περίπτωση.
smart ideas for smart people PROTASI
graphic + creative design / websites + digital marketing / audio + video projects
+30 6976 554 985 protasi.gr facebook.com/ProtasiAdv contact@protasi.gr
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email:
Σχεδιάζουμε & κατασκευάζουμε τη σελίδα σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας
τη φιλοξενούμε σε δικό μας server χωρίς κατοχυρώσεις ονόματος & χώρου (προαιρετικά)
προωθούμε την σελίδα & την επιχείρησή σας μέσω των social media και των ψηφιακών μας εφαρμογών
1
3
Γίνεται;
τί είναι το
200 € ΠΡΟΣΦΟΡΑ από 90 €*
Ο οικονομικότερος τρόπος να αποκτήσετε ιστοσελίδα & αποτελεσματική προβολή της επιχείρησής σας !
*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό επιχειρήσεων
Με το webgo θα μεγαλώσουμε το αγοραστικό σας κοινό και θα αυξήσουμε τις πωλήσεις σας !
Η δημιουργία του site σας είναι το πρώτο αλλά όχι το τελευταίο βήμα. Κάποιοι πρέπει να το δουν και να μάθουν για εσάς. Σας φαίνετε δύσκολο; Αφήστε το και αυτό σε εμάς ! Στην PROTASI ξέρουμε το σωστό συνδυασμό για να προωθήσουμε το site σας και την επιχειρήσή σας από τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα και τα social media. Το facebook, το instagram και το twitter είναι πολύτιμοι συνεργάτες μας που διευρύνουν θεαματικά το αγοραστικό σας κοινό: θα προωθήσουμε το site και την επιχείρησή σας μέσα από αυτά και άλλα πολύτιμα εργαλεία της Google, μεθοδικά και στοχευμένα, ώστε να μεγιστοποιήσουμε την αναγνωρι- σιμότητα και τα κέρδη σας. Ταυτόχρονα, το ίδιο θα κάνουμε χρησιμοποιώντας τις δικές μας ψηφιακές εφαρμογές που αναπτύσσουμε σταδιακά (protaseis, protasi business club, direct e-mail marketing κλπ) για περισσότερο στοχευμένη και ελεγχόμενη προβολή και προώθησή σας. Όπως σας το είπαμε: το webgo δεν τελειώνει στην κατασκευή της ιστοσελίδας σας. Σας πάει πέρα από αυτή και σας υπόσχεται κέρδη!
website + προβολή + φιλοξενία