ιδανική λύση γιά μικρές & μεσαίες επιχειρήσεις
Η ιστοσελίδα ήταν και παραμένει το πιο δυνατό εργαλείο προβολής μιας σύγχρονης επιχείρησης. Σε αντίθεση με άλλα μέσα (facebook / instagram) είναι η ολοκληρωμένη και διαρκής παρουσία της στο διαδίκτυο: οι υπηρεσίες ή τα προϊόντα της, η φιλοσοφία της, τα νέα της και η επικοινωνία με το αγοραστικό κοινό είναι συγκεντρωμένα σε έναν διαδραστικό χώρο που μπορούν να τον δουν όλοι, ακόμη και αυτοί που δεν συμμετέχουν στα social media. Με άλλα λόγια, είναι μια ολοκληρωμένη ψηφιακή βιτρίνα και απευθύνεται σε όλο τον κόσμο ! Με το σύστημα Webgo θα αποκτήσετε και ιστοσελίδα, και αποτελεσματική προώθηση με πολύ χαμηλό κόστος ! Ξεκινώντας από την κατασκευή της ιστοσελίδας σας θα δημιουργήσουμε ένα αποτελεσματικό σύστημα προώθησης και προβολής, με την σωστή και συνδυασμένη χρήση των social media και των δικών μας ψηφιακών εφαρμογών. Έτσι θα δώσουμε στην επιχείρησή σας ένα πανίσχυρο εργαλείο πωλήσεων και επικοινωνίας με παλιούς αλλά και νέους, εν δυνάμει πελάτες.
τι είναι και πώς το πετυχαίνουμε…!
Η σελίδα σας θα είναι τύπου microsite ή αλλιώς scroll page. Μια τέτοια σελίδα είναι και αυτή που βρίσκεστε τώρα. Είναι ο σύγχρονος τρόπος κατασκευής και συμβατός με όλες τις συσκευές. Πλοηγούμαστε από πάνω προς τα κάτω και περιέχει όλα όσα χρειάζεστε: επωνυμία / είδος / υπηρεσίες ή προϊόντα, θέση google map / επικοινωνία και συνδέσεις link με τις άλλες ψηφιακές σας εφαρμογές (π.χ. social media). Με δυνατότητα επέκτασης και σε άλλες παροχές, πέρα από αυτές της βασικής έκδοσης όπως, η χρήση multimedia εφορμογών, ηλεκτρονικά flyers, τιμοκατάλογοι, menu, φόρμα ενδιαφέροντος, chat room κλπ, ή με δυνατότητα αναβάθμισης σε επιπλέον σελίδες.
Κάποιες από τις επιχειρήσεις που εμπιστεύθηκαν το Webgo και ήδη "μετράνε" θετικά αποτελέσματα σε επισκέψεις, αναγνωρισιμότητα και πωλήσεις ! Επιλέξτε τις και δείτε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς με το Webgo !
HOTSYSTEMS car audio & alarm systems House  Despina Your holiday house in Halkidiki Studios & Apartments in Sarti HONEY   COSMETICS   GIFTS
Σχεδιάζουμε & κατασκευάζουμε τη σελίδα σας σύμφωνα με τις ανάγκες σας
Φιλοξενούμε την σελίδα σας χωρίς κατοχυρώσεις ονόματος και δέσμευση χώρου, δωρεάν, για έναν χρόνο!
Επενδύστε στο Webgo. Κερδίζετε πολλά και κοστίζει ελάχιστα !
300 €
*Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό επιχειρήσεων ανά νομό
Webgo Stay: Επιλέγετε μόνο τη φιλοξενία της σελίδας σας στον server μας (χωρίς τις προωθητικές μας υπηρεσίες και την συμμετοχή σας στις ψηφιακές μας πλατφόρμες) με ετήσια ανανέωση και κόστος 15 € / χρόνο, έχοντας τη δυνατότητα να επανενταχθείτε στο πρόγραμμα webgo Plus (με τις προωθητικές μας υπηρεσίες) όποτε το θελήσετε. Webgo Plus: Συνεχίζετε να απολαμβάνετε τις προωθητικές μας υπηρεσίες μέσα από τα social media, τις ψηφιακές πλατφόρμες της PROTASI και τη φιλοξενία σας στον server μας, με ετήσιο κόστος 80 €, με ετήσια ανανέωση και για όσα χρόνια θέλετε.
6976 554 985 protasi.gr facebook.com/ProtasiAdv contact@protasi.gr
Κάντε την σωστή κίνηση και βγείτε κερδισμένοι σε έναν πολύπλοκο αλλά επικερδή ψηφιακό κόσμο!
Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω messenger ή με e-mail, και θα κάνουμε μαζί την αρχή για την επιτυχημένη & κερδοφόρα παρουσία σας στο internet !
Με το Webgo σας δίνουμε τη δυνατότητα να ξεπεράσετε τη διαδικασία, τους περιoρισμούς και το κόστος κατοχύρωσης ονόματος και φιλοξενίας: Προαιρετικά*, η σελίδα σας φιλοξενείται στον server μας και η διεύθυνσή της θα έχει τη μορφή: www.η επωνυμία σας.protasi.gr απαλλάσσοντάς σας από δεσμεύσεις με εταιρίες φιλοξενίας, επιπλέον κόστος, αλλαγή ονομασίας του site σε περίπτωση ίδιου τίτλου με άλλη επιχείρηση κλπ. Με το Webgo η φιλοξενία του site σας δεν θα κοστίσει καθόλου για τον πρώτο χρόνο, ελάχιστα για τους επόμενους και θα διαρκεί για όσο θέλετε. *Έχετε - από την αρχή ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή - την επιλογή να μεταφέρουμε τη σελίδα σας σε πάροχο φιλοξενίας της επιλογής σας (με τις δεσμεύσεις και το κόστος που απαιτεί ο πάροχός σας).
Προωθούμε την σελίδα & την επιχείρησή σας μέσω των social media και των ψηφιακών μας εφαρμογών, δωρεάν, για έναν χρόνο !
Η δημιουργία του site σας είναι το πρώτο βήμα. Κάποιοι πρέπει να το δουν αλλά κυρίως, μέσα από αυτό να μάθουν για εσάς. Σας φαίνετε δύσκολο; Αφήστε το σε εμάς ! Στην PROTASI ξέρουμε το σωστό συνδυασμό για να προωθήσουμε μεθοδικά το site και την επιχείρησή σας από τα σύγχρονα ψηφιακά μέσα (Google, emails), τα social media (facebook, instagram) και τις ψηφιακές πλατφόρμες της PROTASI που ήδη δημιουργούμε και αναπτύσουμε (protaseis στο facebook & Web protaseis στο διαδίκτυο). Αυτά, και ακόμη περισσότερα που θα αξιοποιήσουμε στο μέλλον, θα διευρύνουν θεαματικά το αγοραστικό σας κοινό και θα σας φέρει αυτό που θέλουμε: αναγνωρισιμότητα και κέρδη!
Η ένταξή σας στο Webgo κοστίζει 90 €, χρεώνεται μια φορά, διαρκεί έναν χρόνο και περιλαμβάνει: 1. Τον σχεδιασμό και κατασκευή της βασικής έκδοσης της ιστοσελίδας σας σε μια γλώσσα, με: > Λογότυπο / επωνυμία > Κείμενο γνωριμίας με την επιχείρησή σας > Παρουσίαση της γκάμας των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας με κείμενο & φωτογραφίες ή video > Τοποθεσία της επιχείρησής σας με τη χρήση των ψηφιακών χαρτών της Google > Τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί σας (τηλέφωνο, email) με άμεση διάδραση και ανακατευθύνσεις (links) με τις ψηφιακές πλατφόρμες που έχετε (facebook, instagram κλπ). 2. Την ψηφιακή προώθηση της επιχείρησής σας, (για έναν χρόνο). Η ιστοσελίδα και η επιχείρησή σας εντάσσονται αυτομάτως, για έναν χρόνο - και χωρίς επιπλέον κόστος - στο σύστημα προβολής & προώθησης Webgo της PROTASI: στα social media στα οποία συμμετέχει, στις ψηφιακές διαδικτυακές πλατφόρμες facebook, protaseis (web), protaseis (facebook), στις εφαρμογές της Google, και το σύστημα ενημέρωσης των μελών του Webgo με emails. 3. Τη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας στον server της PROTASI, (για έναν χρόνο). Η ιστοσελίδα σας φιλοξενείται σε sub domain και έχει τη διεύθυνση: www.όνομά σας.protasi.gr Από την πρώτη στιγμή έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε δικό σας, ανεξάρτητο domain σε ανεξάρτητο πάροχο φιλοξενίας (με επιπλέον το κόστος που θα απαιτήσει ο πάροχός σας).
- Επιπλέον παροχές, (πέραν της βασικής έκδοσης - όπως αναγράφεται παραπάνω), με πρόσθετες σελίδες και ανανέωση του περιεχομένου μετά την κατασκευή, κοστολογούνται επιπλέον και κατά περίπτωση. - Η κατασκευή με περισσότερες από μια γλώσσες χρεώνεται με 60 € / γλώσσα - Η ανάθεση φωτογράφισης ή η βιντεολήψης στην PROTASI, χρεώνεται επιπλέον και κατά περίπτωση
Μετά τη λήξη του πρώτου χρόνου, μπορείτε: α) να αποχωρήσετε πλήρως από το Webgo κρατώντας το site σας, χωρίς καμία δέσμευση ή οικονομική επιβάρυνση β) να παραμείνετε στο σύστημα ψηφιακής προώθησης του Webgo επιλέγοντας το πρόγραμμα που σας συμφέρει:
Ευελιξία παραμονής, μετά τον πρώτο χρόνο με 2 προγράμματα Webgo ! Επιλέξτε αυτό που χρειάζεστε…
και αυξάνουμε τους πελάτες σας !
Με το
Ανεβάζουμε την επιχείρησή σας ψηλά
+
+